PEVEC d.d. dobio novog člana Uprave te novog predsjednika Nadzornog odbora

PEVEC d.d. dobio novog člana Uprave te novog predsjednika Nadzornog odbora

Nadzorni odbor Pevec d.d. imenovao je Juricu Lovrinčevića za novog člana Uprave Pevec d.d. gdje će biti zadužen za lanac opskrbe, prodaju i marketing. Na novu funkciju dolazi s pozicije osnivača i predsjednika Uprave triju tvrtki Dicentre d.o.o., Filira d.o.o. i Bobi Snacksa d.o.o.. Jurica Lovrinčević trenutačno je na doktorskom studiju Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

-Povjerena mi je zadaća koju namjeravam, baš kao i dosadašnji rad, završiti s velikim uspjehom. Vjerujem da ću, zajedno sa suradnicima uspjeti ostvariti sve zacrtane ciljeve. Pevec se na domaćem tržištu prometnuo u ozbiljnu i konkurentnu kompaniju te u budućnosti očekujem daljnji razvoj tvrtke te još snažniju lidersku poziciju i regionalni iskorak. – izjavio je član Uprave Pevec d.d. Jurica Lovrinčević.

U Pevec d.d.  došlo je i do promjena u Nadzornom odboru. Matko Bolanča podnio je ostavku na dužnost predsjednika Nadzornog odbora, a novoizabrani je predsjednik Željko Mandić dok je za potpredsjednika izabran Slaven Marinčić.

Dobre ideje