Pevec dobio nove članove Uprave

Pevec dobio nove članove Uprave

Pevec osnažio Upravu s dva nova člana
Jure Radoš – član Uprave Pevec d.d. za maloprodaju
Krešimir Bubalo – član Uprave Pevec d.d. za financije

Jure Radoš i Krešimir Bubalo dva su nova pojačanja u Upravi Pevec d.d., imenovani na današnjoj sjednici Nadzornog odbora.
Jure Radoš bit će član Uprave odgovoran za maloprodaju dok će Krešimir Bubalo biti član Uprave za financije.

Iza Jure Radoša 15-godišnje je menadžersko iskustvo na različitim pozicijama u maloprodaji. Karijeru je započeo u Konzumu u kojem je, između ostaloga bio direktor Unapređenja prodaje, pomoćnik direktora Tradinga za Category management, direktor poslovnog područja Maloprodaje i marketinga, direktor poslovnog područja Tradinga i Category managementa te u konačnici i direktor poslovnog područja Tradinca i Category managementa Mercatora S u Srbiji. Obnašao je i dužnost člana Nadzornog odbora najveće tvrtke kartice lojalnosti MultiPlus Card d.o.o.

Krešimir Bubalo pak, karijeru je započeo u bankarskom sektoru i to u Gradskoj banci u Osijeku. Zatim postaje interni revizor Hypo Alpe Adria Banke u Zagrebu iz koje prelazi u Slavnonsku banku kao Voditelj podružnice u Vukovaru. Nakon petogodišnjeg bankarskog iskustva, pobjeđuje na lokalnim izborima i postaje Osječko-baranjski župan. Tu funkciju obnaša pet godina, a onda pobjeđuje i na izborima za gradonačelnika Osijeka. U Pevec d.d. došao je s pozicije saborskog zastupnika.

-Vjerujem da će Pevec d.d. novim pojačanjima u Upravi snažnije graditi tržišnu poziciju. Riječ je o osobama zavidnih kompetencija koje su u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri ostavile dobar trag te sam siguran da će doprinijeti daljnjem razvoju Peveca. Tvrtka je u Hrvatskoj već napravila iskorak, a sada je vrijeme da unaprijedimo efikasnost i postanemo još bolji – rekao je čelni čovjek Peveca Jurica Lovrinčević.

Dobre ideje