PEVEC osvaja Best Buy Award kao lanac trgovina za uređenje doma i vrta najboljeg omjera cijene i kvalitete

PEVEC osvaja Best Buy Award kao lanac trgovina za uređenje doma i vrta najboljeg omjera cijene i kvalitete

U najnovijem istraživanju omjera cijene i kvalitete Best Buy Award, muškarci u Hrvatskoj ocijenili su Pevec najboljim omjerom cijene i kvalitete u Hrvatskoj u kategoriji „Lanac trgovina za uređenje doma i vrta“

Hrvatski građani, isključivo muška populacija, na osnovu vlastitog iskustva i mišljenja, najviše svojih glasova u ispitanoj kategoriji lanac trgovina za uređenje doma i vrta, dali su upravo lancu trgovina Pevec. Istraživačka anketa provedena je putem web obrasca, a postavljeno je sljedeće pitanje:

“Navedite naziv lanca trgovina za uređenje kuće, doma, vrta i okućnice koji po vašem osobnom iskustvu i mišljenju nudi najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu:”

na koje je najveći broj ispitanika odgovorio: Pevec.

Pitanja su bila otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su slobodno mogli sami navoditi nazive lanaca trgovina koji, prema njihovom iskustvu, nudi najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu.

Zahvaljujući najvećem broju glasova ispitanika Pevec osvaja nagradu “Best Buy Award – Br. 1 – najbolji omjer cijene i kvalitete” u kategoriji lanac trgovina za uređenje doma i vrta.

Best Buy Award Man 2014/2015 istraživanje istraživala je švicarska kuća ICERTIAS, a provodila se je u rujnu 2014. na uzorku od 1.200 hrvatskih građana i to isključivo muške populacije. U anketiranju je korištena inovativna CAWI – DEEPMA metodologija (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

Dobre ideje