Otvoren prodajni centar Pevec Sesvete, Zagreb

Na površini od 9500 četvornih metara i s više od 100 tisuća artikala otvoren je novi prodajni centar Pevec u Sesvetama. Novootvoreni Pevec zapošljavat će 74 djelatnika, od kojih je čak 60 novih radnika. Osim toga, tvrtka je i glavne službe te urede preselila u Sesvete. Ovo je četvrti Pevecov prodajni centar na zagrebačkom području te 14. u Hrvatskoj. Prilikom otvorenja ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak je pohvalio dosadašnje uspjehe prvog hrvatskog trgovačkog lanca te istaknuo:

„Pevec je sigurno odličan primjer kako se tvrtka može uspješno restrukturirati i nastaviti s poslovanjem te u izuzetno kratkom roku krenuti i s novim investicijama. Posebno je važno da je Pevec sada tvrtka koja investira i zapošljava nove radnike, jer danas je svako novo radno mjesto izuzetno važno. U Vladi i Ministarstvu gospodarstva pomažemo i aktivno pratimo razvoj tvrtki koje posluju u Hrvatskoj i činimo ogromne napore, posebno u poboljšanju investicijskog okruženja, da svi u Hrvatskoj rade i posluju na najbolji mogući način. Premda se ponekad čini kako naši napori ne daju rezultate, u mnogo malih primjera vidi se da se uvjeti poslovanja mijenjaju nabolje te da je sve više elemenata koji pokazuju oporavak ukupnog gospodarstva“ – rekao je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak.

Predsjednik Uprave Peveca Darko Šket na svečanosti otvorenja nije propustio pohvaliti sve zaposlenike Peveca kojih je danas više od tisuću te naglasio kako je tvrtka uspješna koliko su marljivi njezini zaposlenici tu su upravo oni najveća vrijednost.

„Zadovoljan sam iz više razloga, jedan je što otvaramo još jedan prodajni centar i što smo svakoga dana sve bliži svim našim građanima. Drugi razlog je itekako važan, a to su nova zapošljavanja jer samo smo ove godine zaposliti više od 80 novih djelatnika. Zatim, opravdavamo povjerenje koje su nam dali naši dioničari, ali i svi kupci kojima na jednome mjestu i uz prihvatljive cijene dajemo čitav niz proizvoda koje mogu kupiti kod nas, ali se istodobno prodaju i diljem svijeta. To govori dovoljno o našoj snazi i činjenici kako imamo dobavljača čiji su proizvodi na policama stranih zemalja, ali i u Pevecu “, napomenuo je predsjednik Uprave Peveca Darko Šket.

Novi prodajni centar Pevec u Sesvetama u skladu s očekivanjem kupaca, postavljen je po novom konceptu, pa je podijeljen u dva dijela „dom“ i „uradi sam“.

„Vjerujem da ćemo olakšati kupovinu našim potrošačima jer ovaj centar iako je velik, ujedno je i pregledan te postavljan na način da će svatko lako pronaći ono što mu treba. Potpuno smo prilagođeni kupcima i njihovim potrebama i sigurna sam da će i ovaj centar biti prepoznat kao mjesto kupovine s osmijehom“ – istaknula je Direktorica marketinga Peveca Danijela Stjepanović.

Dobre ideje