Otvoren prodajni centar Pevec Split

Prodajni centar Pevec otvoren je danas na novoj lokaciji, Kaštel Sućurac, Brižine bb. Na površini od 5000 četvornih metara u ponudi je više od 70000 raznih artikala. Novootvoreni Pevec zapošljavat će 62 djelatnika, što je 10 više nego na staroj lokaciji. Tvrtka time ostvaruje zacrtane planove prema kojima joj je cilj građanima Splita te Splitsko-dalmatinske županije na jednome mjestu ponuditi sve što im je potrebno za njihove domove, vrtove, hobi te građevinske radove po najpovoljnijim cijenama.

Prilikom otvorenja prodajnog centra u Kaštel Sućurcu predsjednik Uprave Darko Šket je rekao:
„Iznimno smo ponosni da Pevec ostvaruje svoje planove. Građanima Splita, Kaštela, Trogira, Solina i okolnih mjesta htjeli smo na jednome mjestu te u odgovarajućem prostoru ponuditi širok asortiman. Uz to, zaposlili smo i nove djelatnike što je danas izuzetno važno. Želja nam je biti poželjno mjesto kupovine, a uzimajući u obzir činjenicu kako su nam kupci vjerni, siguran sam da u tome uspijevamo“, napomenuo je predsjednik Uprave Peveca Darko Šket.

Pevec se dokazuje i kao društveno odgovorna kompanija. Danas je predsjednik Uprave Darko Šket posjetio Podružnicu Doma za nezbrinutu djecu Maestral u Kaštel Sućurcu i uručio im donaciju od 10.000 kuna. Novac je namijenjen kupnji novog kombi vozila za prijevoz djece. Udruzi Salonitanke također je uručena donacija, kao i Udruzi sv. Jeronim čija su četiri člana zaposlena na održavanju okoliša novoootvorenog centra. Osim toga, Pevec postaje i sponzor Košarkaškog kluba Split.

Dobre ideje