Uz pomoć Peveca dječji vrtić na Vrbiku dobio novo ruho

Uz pomoć Peveca dječji vrtić na Vrbiku dobio novo ruho

Na radost mnogobrojnih mališana i njihovih roditelja, a zahvaljujući Pevecu i JUB-u zagrebački Dječji vrtić Poljane na Vrbiku ove je subote obnovljen: obojeni su zidovi, uređeno dječje igralište, a mališane su razveselile i nove sprave za igranje. Rezultat je to akcije „Dječji svijet u šarenim bojama“ pokrenute početkom rujna na inicijativu Peveca i JUB-a s ciljem da roditelji fotografiraju vrtić za koji misle da zaslužuje obnovu. Glumica Doris Pinčić, umjetnici Boris Hrepić Hrepa i Anita Oreški kreativnošću i spretnim rukama predvodili su subotnju akciju obnove u koju se se uključili roditelji i djeca, a već danas oduševljene mališane dočekao je potpuno preuređen dječji vrtić.

– Nastavljamo našu misiju, a to je doprinositi zajednici što potvrđuje i ovaj projekt. Znamo da su djeca najveće bogatstvo, a nažalost mnogi od njih najljepše dane provode u neodgovarajućim uvjetima. Naša je zadaća da to promijenimo, što smo uostalom pokazali i ovom akcijom. Pevec prepoznaje potrebe društva i vjerujemo da ćemo u konačnici svojim doprinosom, kao i dosad, nadalje uljepšavati mnoge živote – zaključuje direktorica marketinga Peveca Danijela Stjepanović.

Inače, odaziv roditelja bio je velik, a pobjednički vrtić osvojio je više od tisuću glasova. Pevec je biciklom nagradio i junakinju, djevojčicu čija je majka poslala fotografiju i obrazložila zašto baš vrtić na Vrbiku zaslužuje obnovu.

Dobre ideje