Pogledajte sve izdvojene proizvode!
Saznaj više o trgovačkom lancu Pevec.
Aktualna ponuda

Aktualna ponuda vrijedi u svim prodajnim centrima od
21.08. do 03.09.2014.
ili do isteka zaliha.

Aktualna ponuda vrijedi u svim prodajnim centrima od
21.08. do 03.09.2014. ili do isteka zaliha.
Download kataloga

Sport i auto

Sport i auto odjel nudi Vam sve što je potrebno za vašeg ljubimca na četiri kotača (gume, tepisi, brisaći, ulja, auto-kozmetika…), motocikle, bicikle, sprave za vježbanje i ostale sportske rekvizite,…

Vrt – mehanizacija

Najvećim izborom na hrvatskome tržištu Pevec se nametnuo kao vodeći trgovački lanac u kojem se nude sve vrste hobi i profesionalnih kosilica, trimera i traktorskih kosilica.

Vrt – cvijeće i namještaj

Zelena oaza na našem odjelu cvijeća sigurno će razveseliti sve ljubitelje kućnih i vrtnih biljaka. Sve što će vam ikada trebati za održavanje, ukrašavanje, kao i stručni savjet našeg osoblja, naći ćete upravo ovdje.

Boje i lakovi

Svoj dom oplemeniti bojama i lakovima za sve vrste podloga i namjena, te iskoristite uslugu miješanja boja kako bi vaši zidovi zasjali punim sjajem.

Smeđa tehnika

Pevecov svijet tehnike sigurno će Vas oduševiti. Odaberite tehnologiju koju želite CRT, LCD, LED ili PLASMA, te opremite svoje kućno kino televizorima najpoznatijih robnih marki.

Bijela Tehnika

Program bijele tehnike obuhvaća sve vrste velikih i malih kućanskih aparata. Opremite svoje domove kvalitetnim i modernim uređajima po najpovoljnijim cijenama!

Domaćinstvo

Bogati asortiman ovog odjela nudi sve što je potrebno za svako kućanstvo. Veliki izbor posteljine, prekrivača, jastuka te tkanina i zavjesa koje šivamo po mjeri također su sastavni dio ovog odjela.

Namještaj

Koža, velur i razne vrste tkanina samo su dio ponude na odjelu namještaja u trgovačkome centru Pevec. Nudimo široku paletu kuhinja, stolova i garnitura za blagovaonicu, tapeciranog namještaja,…

Rasvjeta

Rasvjetna tijela sa ovog odjela okupat će Vaš dom svjetlošću primjerenoj za svaku prostoriju. Radnoj, dnevnoj, spavaćoj ili dječjoj sobi podarit će poseban ugođaj.

Keramika

Na odjelu keramike nudimo veliki izbor renomiranih domaćih i inozemnih proizvođača keramičkih pločica.

Sanitarije

Sve za opremanje sanitarnih i ostalih prostorija u vašem domu naći ćete na odjelu sanitarije. Nudimo vam i moderno dizajniranu galanteriju za kupaonicu: ormariće, viseću opremu i ostalo.

Drvo

Drvni odjel nudi veliki izbor laminata, parketa i egzotičnih parketa, izolacija, letvica, radnih ploha i elemenata za police. Očekuje vas i široka, te povoljna ponuda pvc, alu i drvene stolarije.

Vijci i okovi

Na ovom odjelu pronaći ćete veliki izbor okova, kvaka i brava, sajle za sve vrste najrazličitijih radova i popravaka, lance, kotače, vodilice, čavle, vijke, matice, nosače polica,…

Alati

Bogata ponuda i povoljne cijene alata zadovoljiti će i profesionalce i hobi majstore. Osim ručnog alata pronaći ćete i veliki izbor električnog i strojnog alata, potrošnog materijala i ostalog.

Građevina

U programu građevinskog materijala možete naći sve što Vam je potrebno za gradnju, vanjsko i unutarnje uređenje stambenog prostora (cement, vapno, ljepila, glet mase, cigla, crijep, cijevi…).
mark