Profil tvrtke

Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d.

Već 24 godine na tržištu, kada je riječ o trgovini neprehrambenih proizvoda, trgovački lanac Pevec izdvaja se svojom prepoznatljivošću i posebnošću u odnosu na ostale prisutne “uradi sam” trgovine. Prvi hrvatski trgovački lanac takvoga tipa posluje u svim krajevima
Hrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta. U Pevecovim prodajnim centrima moguće je kupiti proizvode iz sedam programa na sedam odjela, birati između više od 100 tisuća raznih artikala zahvaljujući odličnim poslovnim odnosima s 350 domaćih i stranih dobavljača.

Pevec također nije samo maloprodajni lanac neprehrambene robe već je u svome radu usmjereno na društveno odgovorno poslovanje čime daje veliki doprinos razvoju društva u cjelini, a kroz mnogobrojne donacije i sponzorstva projekata pokazuje svoju društvenu i socijalnu osjetljivost.

Osmijeh na licima naših kupaca, osjećaj zadovoljstva kod naših poslovnih partnera, ljubaznost i stručni savjet naših djelatnika pokretačka je snaga osoblja i tvrtke Pevec d.d.”.

Misija

Odgovornim radom i brigom za ljude stvaramo ugodno iskustvo kupovine kroz raznoliku ponudu i kvalitetnu uslugu.

Vizija

Biti dio svakog doma.

Nagrade

 • 2014. “Best Buy Award – Br. 1 – najbolji omjer cijene i kvalitete” u kategoriji lanac trgovina za uređenje doma i vrta.
 • 2013. Hrvatska velika nagrada sigurnosti
  Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d.
 • 2013. Zlatna kuna
  Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d.
 • 2012. Superbrands
  Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d.
 • 2012. Menadžer godine
  predsjednik Uprave Darko Šket
PEVEC maloprodaja neprehrambene robe d.d.
Adresa Savska cesta 84

10 360 Sesvete

Hrvatska

OIB 73660371074
MB 1739506
Telefon 043 643 101
Fax 043 643 199

Dobre ideje